محل لوگو

پاورپوینت بررسی روستای صمدیه نیشابور


پاورپوینت بررسی روستای صمدیه نیشابور

پاورپوینت بررسی روستای صمدیه نیشابور 115 اسلاید


فصل اول: مطالعه ی علت ها

معرفی روستا

عوامل طبیعی ( اقلیم )

عوامل انسانی

عوامل صنعتی

عوامل طبیعی (منابع تامین آب)

عوامل طبیعی (خاک)

اقتصاد روستا
فصل دوم : مطالعه معلول ها

مطالعات بیرونی

علل پیدایش

نظام استقرار

سر تحول

بافت

تقسیمات کالبدی

ترکیب کالبدی

دسترسی

تاسیسات

فضاهای جمعی

مسکن

معرفی واحد های مسکونی

آب و هواي يكي از عوامل مهم در چگونگي بهره‌برداري از منابع آب و خاك و تثبيت جمعيت مناسب مي باشد. اين عامل مي تواند در چگونگي معماري و شكل گيري فضاهاي مسكوني نيز موثر واقع شود. مطالعه آب و هواي هر منطقه نيز نتيجه تركيب عوامل مختلفي است كه تغيير يك يا چند عامل آن باعث پيدايش اقاليم مختلف و تنوع آب و هوايي شده و درنتيجه، تفاوت بين محيطهاي مختلف را سبب مي گردد و به اين جهت در برنامه ريزيهاي بلند مدت شناخت عناصر اقليمي، يكي از مسائل مهم به حساب مي آيد. چرا كه عوامل و عناصر اقليمي مي توانند تاثيرات مستقيم و غير مستقيم همه جانبه اي را در پيشرفت و توسعه يا عدم آن داشته و الگوي خاصي از محيطهاي زندگي و فعاليت انساني را ارائه نمايند.
دما بعنوان يكي از موثرترين پارامترهاي جوي مطرح است. در مطالعه چگونگي درجه حرارت روستاي صمدیه از آمار ايستگاه هواشناسي نيشابور استفاده میشود
براساس اطلاعات موجود دماي ميانگين سالانه اين ايستگاه 74/12 درجه سانتي‌گراد گزارش شده است. در اين بين تير ماه با 2/25 و دي ماه 24/0 درجه سانتي گراد به ترتيب بيشترين و كمترين ميزان درجه حرارت را به خود اختصاص داده اند. ميانگين دما در گرمترين ماه سال (تيرماه) 2/25 درجه سانتيگراد و در سردترين ماه سال (ديماه ) 24/0 درجه سانتيگراد مي باشد.تفاوت ميانگين دماي سالانه اين ايستگاه 96/24 درجه سانتي گراد محاسبه شده است.
بيشترين مقدار متوسط حداكثر درجه حرارت ايستگاه نيشابور مربوط به تير ماه با 11/28 و حداقل آن مربوط به دي ماه با 25/4 درجه سانتگراد مي باشد.
همانطور كه در جدول فوق نشان داده شده در سال 1345 با وجود افزايش زاد و ولد بعد خانوار در روستا پايين بوده و رقم4/3 را نشان مي دهد. اين امر ناشي از بالا بودن مرگ و مير به دليل پايين بودن سطح بهداشت ، عدم دسترسي آسان به امكانات پزشكي و دوري راه به مراكز درماني بوده است كه عليرغم بالا بودن مواليد در خانواده بعلت فوت فرزندان خردسال بعد خانوار پايين بوده است . در سال 1355 بعد خانوار روند افزايشي داشته است و از رقم4/3 به 6/4 رسيده است اين امر ناشي از افزايش نسبي سطح بهداشت و كاهش مرگ و مير بوده است. در سال 1365 بعد خانوار روند افزايشي کمي را نشان مي دهد يعني از رقم6/4 به 9/4 رسيده است. در سال 75 نيز بعد خانوارثابت مانده است بطوريكه رقم 9/4 را نشان مي دهد . در سال 84 براساس آمار خانه بهداشت روستا بعد خانوار کاهش یافته يافته و به رقم 6/4 رسيده است . اين مسئله گوياي اين امر است که فعاليتهاي خانه بهداشت طي سالهاي 74 – 83 توانسته است با برنامه هاي تنظيم خانواده، بعد خانوار را کاهش دهد . تحولات جمعيت و خانوار روستاي صمدیه در نمودار شماره 3 نشان داده شده است.
و......


مبلغ قابل پرداخت 30,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۳               تعداد بازدید : 169

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما